Generhvervelse eller fornyelse af kørekort – vi gør det nemt

Har du mistet dit kørekort?

Så kan du få et nyt hos Frejlev Ny Køreskole v/Per Vestergaard. Vi er en professionel trafikskole, som tilbyder generhvervelse af kørekort efter ubetinget frakendelse. Vores køreskole er beliggende i Frejlev, hvorfra vi har køreskoleelever fra både Aalborg, Nibe, Aalborg og omegn.

​Behovet for fornyelse af kørekort kan opstå af mange forskellige årsager. Det kan være efter spirituskørsel eller det kan være grundet din alder. Uanset hvad sørger vi for at klæde dig godt på til generhvervelse af kørekort, så du igen kan komme ud på vejene.

Hvad koster generhvervelse af kørekort?

Undervisning til generhverv og kontrollerende prøve koster 4100 kr. inkl. moms.​

Den indeholder:

  • Ubegrænset teori
  • 3 lektioner kørsel
  • Leje af bil til køreprøven

​Yderligere informationer:

  • ​En lektion er på 45 min.
  • Hertil kommer et gebyr til politiet på 1170 kr.
  • Ekstra kørelektioner koster 550 kr. inkl. moms.
  • Leje af bil til ny køreprøve koster 800 kr. inkl. moms.

​Vores køreskole har mange års erfaring med fornyelse af kørekort, hvilket er din sikkerhed for, at forløbet bliver en succes. Hos os tager vi os god tid til hver enkelt elev, hvilket betyder, at vi tilrettelægger forløbet, så det passer til dine individuelle behov.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at høre mere om generhvervelse af kørekort, eller har du spørgsmål som f.eks.: Hvad koster det at generhverve kørekort? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om fornyelse af kørekort med dig.

​Vi kan kontaktes på telefon: 20 69 66 07 eller på mail: per@frejlevks.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​